Curaçao met (klein)kinderen

 
 
Kindervermaak

De Tropenvilla is de ideale vakantievilla voor een heerlijke ontspannen vakantie met (klein)kinderen. In de grote ommuurde tuin is voldoende ruimte voor de kinderen om te rennen, te voetballen en te beachballen en niet te vergeten de waterpret in het zwembad en daarbuiten. Ook bordspelletjes zijn ruim voor handen in de Tropenvilla opdat uw (klein)kinderen zich geen moment hoeven te vervelen terwijl u in de zon ligt of een boek leest op een van de terrassen.

Maar u kunt natuurlijk ook naar een van de nabij gelegen stranden, het heerlijke strand van Blue Bay met diverse voorzieningen bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van de villa. En zodra de zon ondergaat kunt u gezellig met zijn allen gaan barbecueën in de luxe buitenkeuken.

Baby faciliteiten

Op vakantie gaan met kleine kinderen vraagt veel van uw organisatietalent, helemaal wanneer het een vliegvakantie betreft naar een tropisch oord. Om het u wat gemakkelijker te maken, het is immers vakantie, zijn in de tropenvilla de nodige faciliteiten aanwezig voor gezinnen met kleine kinderen.

In de tropenvilla heeft u uiteraard de beschikking over een (combi)magnetron voor het opwarmen van babyhapjes en flesjes en een waterkoker. U kunt beschikken over een babybedje (campingbedje met extra matrasje en beddengoed), een babybadje, een maxicosi, autostoeltje, aankleedkussen, kinderstoel (ook een opvouwbare om mee naar het strand of restaurant te nemen), potje etc.

Praktisch met kinderen

Het water uit de kraan kan gewoon veilig gedronken worden. U heeft een vaatwasser, wasmachine (strijkbout en -plank) en droger tot uw beschikking zodat u flesjes uit kunt koken, en eventueel tussendoor een wasje kunt draaien en mocht het u toch nog aan iets ontbreken dan is er een grote supermarkt op 2 minuten afstand die onder meer alle bekende luiermerken, andere babybenodigdheden, zonnebrand en muskietenspray geschikt voor kleine kinderen verkoopt. Bovendien zijn is er een Albert Heijn (Van den Tweel) op het eiland dus u kunt bijvoorbeeld altijd uw vertrouwde merk babyvoeding of luiers kopen.

Geef bij uw reserveringsverzoek aan of u gebruik wilt maken van de baby faciliteiten.

Heeft u vragen of wilt u een reserveringsaanvraag doen, stuur  een e-mail naar Janine van Winden via info@tropenvillacuracao.nl

Contact: info@tropenvillacuracao.nl
© 2012 Tropenvilla Curaçao